Плащане и доставка

ДОСТАВКА

Доставката на поръчаните от Електронния магазин www.topmashinionline.com продукти се извършва в цялата страна от куриерски фирми Еконт Експрес ООД или Спиди АД до посочен от Вас адрес или до офис на куриер.

Фирма Ес про груп ЕООД Ви предоставя безплатна доставка при покупка на стоки от електронния магазин www.topmashinionline.com на стойност над 99.99 лв с доставка до офис на куриерските фирми Еконт Експрес ООД и Спиди АД и с тегло на пратката до 20 килограма и максимални размери на пратката до 90 х 90 х 90 см, както и на продукти, които изрично са обозначени с "Безплатна доставка".

Всички продукти, които не отговарят на описаните по-горе условия за безплатна доставка и тези, които са обозначени с маркер "Специфична доставка"  или измежду поръчаните продукти присъства извън габаритен продукт, се изчисляват на база тегло и обем, съгласно обявените тарифи за куриерски услуги от избраната куриерска фирма - Еконт Експрес ООД или Спиди АД и се заплащат от клиента, като за цената на доставката ще ви информираме предварително, след като наш сътрудник се свърже с Вас. 

При доставката на пратката имате възможност за преглед и тест на получената стока, за да се уверите, че доставената Ви такава е каквато сте я поръчали от topmashinionline.com


НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Пощенски паричен превод - (Наложен платеж)

При получаване на пратката на адрес или от офис на куриер, плащането се извършва към представителя на куриерската фирма. Имате право да проверите и тествате продуктите преди да заплатите за тях. При заплащане в брой при доставката се използва Пощенски паричен превод. Вие ще получите фискален документ от лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенски услуги. Запазете фискалният документ, който замества касов бон в доказателство за извършено плащане.

Банков превод

При избиране на този начин на плащане е необходимо да извършите банков превод към сметката на Ес про груп ЕООД. Следвайки етапите на поръчката, изберете от меню "Начин на плащане" - "Банков превод". Поръчката ще бъде изпълнена след отразяване на превода в банковата ни сметка.

Epay.bg

Плащането може да направите през системата на ePay към нашата микросметка. Моля, посочете номера на поръчката или вашето име.

Поръчки на стоки заявени след 14:00 часа или в почивен ден ще бъдат обработени на следващия работен ден. Заявки с избран метод плащане по банков път, ще се обработват след постъпване на превод по сметка.

Изчисти маркираните Сравни
{{ p.title_bg }}